SERVEI D’INTERIORISME

Realitzem projectes d’interiorisme i decoració de l’ambient que desitgis o subministrem productes fets a mida de forma individual

DECOBRUC ofereix serveis de decoració funcionals i creatius especialitzats i adaptats al pressupost del client. Amb una estructura sòlida i amb l’experiència d’haver realitzat altres projectes d’interiorisme prestem servei a arquitectes, decoradors, empreses i particulars. El nostre compromís és saber traduir el que el client vol. Oferim serveis de decoració per a habitatges particulars, comerços, restauració…

– Dissenyem i fem a mà mobles únics i exclusius.
– Materialitzem la teva idea.
– Respectem els terminis de lliurament establerts.
– El nostre objectiu és la plena satisfacció del client i per això tenim molt en compte la seva opinió i les seves necessitats.
– En projectes de decoració de comerços o restauració, la nostra funció és donar personalitat i ambientar el local en funció dels gustos i necessitats dels nostres clients, amb la finalitat de reportar un gran benefici i un conseqüent augment de les vendes.

– Convertim l’espai del qual disposes en el marc més adequat per a desenvolupar la teva activitat.
– Els projectes de decoració s’adapten 100% a l’estil del negoci i aconsegueixen potenciar les qualitats que desitgis.
– Garantim la utilització de materials de la millor qualitat, per aconseguir un gran acabat i durabilitat dels nostres treballs.
– T’assessorem sobre la distribució, els millors materials i complements, i et facilitem un pressupost personalitzat sense cap compromís.

ELS NOSTRES PROJECTES

FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget

TROBA´NS A HOUZZ

ON SOM

© 2017 – Decobruc – Tots els drets reservats – Disseny Web El CorriolPolítica de privadesa