SERVEI DE DECORACIÓ

Us oferim assessorament per decorar l’ambient que desitgeu o subministrem productes fets a mida de forma individual.

Actualitzem i redecorem l’espai adaptant-lo al vostre estil de vida.

DECOBRUC ofereix serveis de decoració funcionals i creatius, amb una estructura sòlida i amb l’experiència d’haver-ne realitzat d’altres, assistim a arquitectes, decoradors, empreses i particulars. El nostre compromís és saber traduir el que el client vol.

– Materialitzem la teva idea.
– Dissenyem i fem a mà mobles únics i exclusius.
– Respectem els terminis de lliurament establerts.
– El nostre objectiu és la plena satisfacció del client i per això tenim molt en compte la seva opinió i les seves necessitats.
– Convertim l’espai del qual disposes en el marc més adequat per a desenvolupar la teva activitat.

– En els nostres serveis de decoració per comerços o restauració, la nostra funció és donar personalitat i ambientar el local en funció dels gustos i necessitats dels nostres clients, amb la finalitat de reportar un gran benefici i un conseqüent augment de les vendes.
– Els nostres serveis de decoració s’adapten 100% a l’estil del negoci i aconsegueixen potenciar les qualitats que desitgis.
– Garantim la utilització de materials de la millor qualitat, per aconseguir un gran acabat i durabilitat dels nostres treballs.
– Us assessorem sobre la distribució, els millors materials i complements, i et facilitem un pressupost personalitzat sense cap compromís.

LES NOSTRES FEINES

FACEBOOK

Facebook Pagelike Widget

ON SOM

© 2017 – Decobruc – Tots els drets reservats – Disseny Web El CorriolPolítica de privadesa